Camilla


Mit navn er Camilla Stormont, og det er mig der ejer Hestehøj Ridecenter.

Jeg underviser ikke længere selv i elevskolen, men sørger for at holde vores undervisere opdaterede med nyeste viden og metoder, i form af løbende kurser for underviserne.


Jeg står derudover for alt det administrative, også underviser jeg enetimer, sidste fredag i hver måned.

Laura


Jeg hedder Laura og jeg er 18 år gammel. Jeg er igang med at tage en HF og Jeg har part på Sunny,  som jeg har 4 gange om ugen. Hvor vil laver at muligt forskelligt, lige fra dressur til går tur. Det er bare fantasien der sætter grænser. 


Jeg har haft med heste at gøre siden jeg var 12 år gammel. Jeg har kun været på Hestehøj. Jeg har derfor meget erfaring med alle de teknikker, der bruges i elevskolen.


Jeg elsker at ride dressur, agility og bare at være i selskab med min bedste ven 🥰❤️


Jeg underviser på torsdagholdene.

Anna


Mit navn er Anna, og jeg er 19 år gammel. Jeg har redet siden jeg var 6 år, og red mange springstævner i mine ponyår, men nu har jeg min egen hest Gwen, som jeg laver alt fra spring, dressur, tur, jordarbejde og meget andet med.


Lige nu har jeg sabbatår, hvor jeg arbejder med at træne heste med Camilla. Jeg elsker at lære mere og udvide min horisont, så det er det perfekte job.


Mine yndlingsting at lave med hestene er at ride eller gå en god tur, og så elsker jeg også at springe og nørde i biomekanik og anatomisk dressur.


Jeg underviser på tirsdag- og onsdagsholdene.

Johanne


Jeg hedder Johanne, er 27 år og har Zisann og Primo 😄 Jeg er uddannet kok og der arbejder jeg når jeg ikke arbejder med heste og hestemennesker. 


Jeg har redet siden jeg var 7 med nogle pauser da jeg skulle på efterskole og gymnasiet. Fik en skøn part og var på Camillas ridelejr med ham. Et halvt år efter fik jeg Zisann, et år efter Primo. Får en masse undervisning og afslutter nu min uddannelse hos Camilla som underviser og adfærdstræner - det arbejder jeg med ved at køre ud.


Jeg elsker især biomekanisk sund dressur, en afslappet tur og agility. Mest af alt elsker jeg at lære sammen med hestene. 


 Jeg underviser på mandagsholdene og ridelejrene

Tine


Jeg hedder Tine og er 45 år. Jeg  har været fuldstændig tiltrukket af hestenes duft og smukke væsen siden jeg var 2 år gammel. Jeg har haft med heste at gøre det meste af mit liv dog med en 10 års pause. 

Jeg er opstalder på Hestehøj med min pony på 3 år. 

Jeg interesserer mig særligt meget for vores kommunikation med hesten og for vores måde at være sammen med hesten på. Jeg er meget nørdet og går op i at lære det hele grundigt og fra bunden og derfor får jeg selv en masse undervisning af mange forskellige dygtige undervisere. Jeg rider men bruger endnu mere tid på at være sammen med hesten fra jorden af. 

Udover at være en hestetosse er jeg gift og har to skønne piger på 6 og 8 år. 

Jeg er udannet pædagog, har en universitetetsgrad I pædagogik og en påbegyndt terapeutuddannelse i NLP.


Jeg ser det som min aller fornemste opgave at guide børn og deres forældre til et godt måske endda livslangt fællesskab med hestene.